Benvinguts al Despatx Blanchar

Blanchar Procuradors inicia la seva activitat al 1981 i en la actualitat exerceix als partits judicials de Barcelona, Badalona, el Prat de Llobregat, L’ Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Gavà.

Des del 12 de març de 1981, data en que jurà el càrrec a l` Audiència de Barcelona, Maria José Blanchar García exerceix la professió de Procurador del Tribunals.

El 1 de setembre de 2011, en el marc de creixement de Blanchar Procuradors i motiu
d’ expansió de la firma s’ incorpora Carlos Molina Blanchar, Procurador dels Tribunals.

Des de 1981, la firma ha centrat tots els esforços en fer dels litigis un procediment àgil i eficaç. L’ exigència i responsabilitat fan del nostre dia a dia un continu contacte amb els nostres clients i advocats, així com la incorporació de millores tecnològiques i informàtiques per oferir sempre el millor servei.

Els procuradors dels tribunals

És el Procurador dels Tribunals el professional del Dret que, de manera fonamental i en exclusiva en cada litigi, representa als seus clients davant els Jutjats i Tribunals de justícia, alhora que dins del seu marc estatutari col·labora eficaçment amb el sistema públic de justícia, servint de connexió jurídic-formal entre aquests tribunals i els ciutadans sotmesos en causes judicials, agilitzant i impulsant tècnicament els tràmits processals i dels actes de comunicació processal, sent el receptor de les notificacions durant el procediment.

Maria José Blanchar García

Llicenciada en Dret
Procurador dels Tribunals – Advocat (n.e)

Col.legiada núm. 9 del Il·lustre Col.legi de Procuradors de Barcelona
Procurador adscrit a la Union Internationale des Huissiers de Justice

Carlos Molina Blanchar

Llicenciat en Dret
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’ Administració
Procurador del Tribunals – Advocat (n.e)

Col.legiat núm. 867 del Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona